I havgruppa er trivsel og eventyrlyst i fokus. Vi er en gjeng på omtrent 400 medlemmer med det til felles at vi padler havkajakk. Her vil du finne medlemmer på alle nivåer fra helt fersk til ekspert, med varierte interesser fra ønske om koselige dagsturer, via overnattingsturer på forskjellig nivå til særere interesser som brottpadling eller grønlandspadling. Noe for enhver smak!

Turer i Trondhjemsfjorden

I 2021 registrerte TKK-medlemmene nesten 3000 turer i Trondhjemsfjorden fra våre lokasjoner på Skansen og Østmarkneset. På Skansen finner du vårt æreverdige klubbhus med mange lånekajakker til klubbens medlemmer. Lokasjon Østmarkneset ligger vegg i vegg med den populære restauranten på Ladekaia, så det det er en risiko for at det går med noen kanelboller gjennom sesongen. Klubben har de siste årene hatt flere faste turer i uka, slik som tirsdagspadling for de aller ferskeste, torsdagspadling med kondisjonstrening og den tradisjonsrike søndagsturen med en lunsjstopp på veien. På vinteren kan man også holde teknikken ved like i Pirbadet.

Turer til nær og fjernt

TKKs aktivitetsledere arrangerer en rekke turer gjennom året. Noen turer er dagsturer i nærområdet og noen er helgeturer med innendørs overnatting eller telt. Typiske destinasjoner er øyer og skjærgård på trøndelagskysten, eller ferskvannspadling på Femunden.

Klubben forsøker også å få til en eller to sommerturer som varer omtrent en uke. De siste årene har vi reist til Lofoten, Kragerø, Herøy, Bohuslän, Helgeland, Hitra, Møre/Trøndelags-grensen og Solund. I tillegg til de faste turene arrangerte TKK tolv turer og en padlefestival i 2022.

Andre turer

I tillegg til mer tradisjonelle turene arrangeres det innimellom turer for mer spesielt interesserte, slik som bråttur eller strømtur.

Utstyr og kajakk kan du låne hos klubben!