I Trondhjems Kajakklubb ønsker vi at alle både skal være trygge og føle seg trygge. Si fra når du opplever noe som er et brudd på vårt reglement, etiske leveregler og retningslinjer. Vi ønsker å få vite om kritikkverdige forhold hos oss og er takknemlige for at du sier fra om du har opplevd eller vært vitne til uønskede hendelser, handlinger eller oppførsel.

Hva kan du varsle om?

Du kan si fra om hendelser eller handlinger som du selv har opplevd, har direkte kjennskap til, har oppdaget, eller har hørt om fra andre. Eksempler på temaer du kan si fra om er overgrep, vold, underslag av penger, trakassering fra trener/ansvarlig, mobbing fra andre medlemmer, juksing i konkurranser, rasistiske utrop, diskriminerende oppførsel m.m.  (Har du opplevd en ulykke, nestenulykke eller lignende, kan du levere en hendelserapport.)

Vi ønsker det skal være lav terskel for å si fra!

I TKK har vi gode rutiner for å sikre at varsling skal være trygt for den som sier fra. Klikk deg videre om du ønsker du vite mer om varsling, å hjelpe en som vil varsle eller saksgang i en varslingssak:

SI FRA HER

Temasider

Om du ønsker å lære mer om tema du kan varsle om – se Norges Idrettsforund sine temasider:

Mobbing

Rasisme og diskriminering

Vold og trusler

Seksuell trakassering og overgrep


Er du usikker på noe eller har spørsmål om varsling hos oss ta Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med oss for mer informasjon.