TKK har bassengtreninger i Pirbadet i vinterhalvåret, ca fra midten av oktober til slutten av april. (Ikke i påskeuken)
Teknikk- og sikkerhetstrening
Onsdager kl 2100-2230 i bølgebassenget, åpen for alle medlemmer i TKK.
Billett blir sendt ut på mail til alle medlemmer før sesongen. Har du blitt medlem etter sesongstart, send melding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Kajakkpolo
Torsdager kl 2100-2230 i den dype delen av idrettsbassenget. Åpen for alle medlemmner i TKK og i NTNUI padlegruppa.
Påmelding via Spond: https://group.spond.com/OFNCD
Juniortrening
Lørdager kl 0830-1000 i bølgebassenget. Åpen for alle medlemmer i juniorgruppa (<20), samt det er anledning for juniormedlemmer fra Byneset IL og Malvik IL padling å delta, koordinert av TKK. Ingen påmelding.
 

Adgang

Inngangsbillett blir sendt per e-post ca. en uke før første trening. Dersom du ikke mottar billett, kontakt klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
Billetten gjelder fra sesongstart til slutten av året, og så er det et ny billett fra 1. januar til sesongslutt i april/mai. Adgang til garderoben starter en halvtime før treningen, og garderobetiden etterpå er også en halvtime. Alle må være ute av bygget senest kl 23.
 

Utstyr

Polokajakker, årer, vester og hjelmer ligger på enden av galleriet på 2. etg. Elve- og juniorkajakker er på et lagerrom på utsiden av bygget (man følger korridoren fra resepsjonen mot vest forbi garderobene og ut. Lagerrommet er til høyre for nødutgangen, koden til låsen er samme som til klubbhuset).
 
Når man henter utstyr før treningen starter, skal dette plasseres slik at det ikke er i veien, eller til sjenanse for ordinære badegjester. Det er ikke anledning til komme seg på vannet før treningen starter, selv om bassenget skulle være tomt.
 
Etter treningen skal kajakker, vester, spruttrekk og hjelmer spyles grundig med ferskvann. Bruk den tykke svarte slangen nærmest bassenget (bølgebasseng: ved siden av trappa til restauranten, idrettsbasseng: rett ved siden av bassenget). Vær nøye med å tømme båtene for vann etter spyling, og rydd utstyret på plass slik du fant det før treningen.

Risikoanalyse for TKK Bassengtrening i Pirbadet

Risikofaktorer

Fysisk skade, Drukning, Sykdom/medisinsk tilstand

Årsaksfaktorer og tiltak

  Person Utstyr Miljø
Årsaksfaktorer
  • Mangelfull kunnskap
  • Uhell
 
  • Innendørs oppvarmet basseng
Forhåndsregler - normale tiltak
  • Ved bruk av bølgemaskinen skal én person stå på post ved nødstopp-knappen.
  • Kajakker, årer og spruttrekk.
  • Hjelm når bølgemaskinen kjøres
  • Maks ca 12. bemannede kajakker i vannet om gangen.
  • Ved bruk av bølgemaskinen: Maks 6 bemannede kajakker på vannet om gangen, ingen deltakere uten kajakk i vannet.

Tiltak ved uhell/ulykke/nødsituasjon

Kontakt vaktene i Pirbadet.

Politi 112, Medisinsk 113, Brann 110

Kontakt alltid leder/nestleder eller annet styremedlem ved ulykker eller nestenulykker. Henvis evt. presse til leder av TKK.

 

Relevant utdanning Ingen
Krav til kompetanse Ingen
Anbefalt tilleggskompetanse Oppdatert førstehjelpskurs