Bli medlem i Trondhjems Kajakklubb! Vi er en klubb med ca. 650 medlemmer som driver ulike typer kajakkpadling som hav, elv, flattvann, polo og surfski, samt at vi har en juniorgruppe. Vi bruker Norges Idrettsforbunds medlemssystem "Min Idrett".

BLI MEDLEM OG ADMINISTRER MEDLEMSKAPET PÅ MIN IDRETT (Se brukerveiledning)

Ved å bli medlem får du:

  • Låne utstyr gratis til klubbaktiviteter
  • Bli med på padleturer (fra nybegynner til erfaren)
  • Bassengtrening om vinteren
  • Bli med på mange ulike sosiale aktiviteter
  • Utvikle dine padleferdigheter i trygge omgivelser
  • Leie reolplass på klubbhuset (obs: p.t. ventetid) eller Østmarkneset
  • Rabatter hos samarbeidspartnere

Medlemskap

TKK er organisert som et vanlig idrettslag og man blir medlem ved å betale medlemskontingent. Medlemskap forutsetter at du har lest og godtatt klubbens vedtekter. Du oppretter medlemsprofil (Idrettens ID) og melder deg inn her.

Kompetansekrav

Det er ingen kompetansekrav for å bli medlem, men for å låne klubbens kajakkutstyr og delta på de fleste aktiviteter må man ha nødvendig sikkerhetsopplæring for padlegrenen du vil padle. Hav, elv og surfski krever NPF Grunnkurs (16 timer), som gir kompetansebeviset "våttkort". Dette får medlemmene gjennom kurs i havgruppa og elvegruppa, eventuelt via en annen aktør. NPF Introkurs (4 timer) kvalifiserer ikke i havgruppa eller elvegruppa.

For særlig kvalifiserte padlere kan havsjefen eller elvesjefen gjøre unntak. Hvis du ikke har tatt nybegynner- og sikkerhetskurs i regi av klubben, og er usikker på om du er kvalifisert, ta kontakt med grensjef på forhånd for avklaring.

For Flattvann, Polo og Junior kan man starte uten kurs og ta kurs undervegs, men man må padle med instruktør/trener til man er kvalifisert til å padle alene.

Les mer om kurs i TKK.

Priser medlemskap 2024

Medlemskap i TKK er personlig.

Hovedmedlemskap kr 800,-
Ungdomsmedlemskap (19-25) kr 400,-
Barn (opp t.o.m året man fyller 18) kr 50,-
Reolleie havkajakk Skansen  kr 750,-
Reolleie havkajakk Østmarkneset  kr 600,-

Medlemsåret går fra 1. januar til 31. desember. Faktura for medlemskontingent og eventuell reolavgift i 2024 kommer i løpet av januar. For å beholde plass i reol eller reolkø må medlemskontingent og evt. reolleie (kun dersom du har reolplass) betales innen fristen.

Etter innmelding

  • Send et bilde av for- og baksiden av våttkortet ditt på epost til medlemsadministrator Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Medlemsadministrator kan da godkjenne din padlekompetanse. Har du ikke anledning til å sende bilder, ta kontakt for å avtale en alternativ måte å verifisere padlekompetanse.
  • For å dra på tur eller leie utstyr må du også registrere deg i Padleboken. Se egen informasjon om loggbok.

Spørsmål om medlemskap? Kontakt medlemsadministrator på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Sjekk også NIF sine brukerveiledninger for Min Idrett.

BLI MEDLEM OG ADMINISTRER MEDLEMSKAPET PÅ MIN IDRETT

Utmelding?

Du kan selv melde deg ut via minidrett.no.