TKK har nå gått over til våre nye nettsider og samtidig byttet medlemsregister. Her er endringene.

Nye nettsider

TKKs styre valgte høsten 2022 å gå bort fra tredjepartsleverandør for klubbens nettside. Det betyr at klubben nå har utviklet sin egen side, noe som gjør det enklere å legge opp siden slik vi selv ønsker. I utgangspunktet må websjef kontaktes for å få lagt ut innhold, men faste bidragsytere kan få tilgang til å legge ut selv. Det gjenstår fortløpende noe innhold fra den gamle nettsiden, slik som referat fra turer, men disse legges ut fortløpende.

Nytt medlemsregister

Etter at Norges Idrettsforbund de siste årene har forbedret brukervennligheten til sitt medlemsregister, har TKK valgt å bruke deres medlemsregister MinIdrett direkte, i stedet for et tredjepartssystem. Dermed kan du registrere seg, betale kontingent og medle deg inn i undergrupper samme sted som eventuelle andre klubber du er medlem i. Alt dette gjør du med din Idrettens IdNIF MinIdrett. Du kan hjelpe oss i overgangsperioden! Les mer her.

Nytt system for aktiviteter

Det gamle systemet for informasjon og påmelding på aktiviteter er historie og TKK bruker nå iSonen, som er utviklet av BuyPass i samarbeid med NIF. iSonen er nylig sluppet og bærer preg av enkelte barnesykdommer, men er i stadig utvikling og har funksjonaliteten TKK behøver. Kontakt webansvarlig for å få opprettet aktiviteter og få dem publisert på TKK.no.

Vi håper du liker våre nye nettsider. Ta gjerne kontakt med websjef på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for tilbakemeldinger.