«En menneskevenn som gjør deg til en gladere person og en bedre padler!»

Det sto ikke på superlativene da en rekke medlemmer i TKK foreslo Frode Vassenden til årets Krabbeklo.

Vi velger å sammenstille de mange innspillene til følgende begrunnelse:

«Klubben tildeler Frode Vassenden æresutmerkelsen Krabbeklo for sin ekstraordinære innsats for TKK. Han ble medlem i 2014 og allerede to år senere var han nestleder og senere leder frem til 2020.

Frode er veldig engasjert og har brukt mye av fritiden sin på klubben. Han har en evne til å ta vare på de nye i klubben og bidra til at de under kontrollerte forhold kan utvikle seg til bedre padlere. Han har engasjert seg i «alt» - vært turleder, aktivitetsleder, kursholder og initiativtaker til mange forskjellige arrangementer og turer. Han var en veldig viktig bidragsyter for klubben under pandemien da han organiserte sommertur tross all usikkerheten og på kort varsel trommet sammen «trøstetur» da Rangøyasamlinga dessverre ble avlyst.

Følgende sitat fra et medlem oppsummerer på flott vis: «Frode er en menneskevenn som gjør deg til en tryggere og gladere person og en bedre padler. På samme vis får han en gruppe til å bli trygg og inkluderende. Han er et oppkomme av aktivitetsforslag og har evne til å gjennomføre slik at mange har fått glede av et stort antall både trivelige og utfordrende turer!»

Kreativ tildeling

Ikke overraskende befant Frode Vassenden seg under en tarp ute på kysten da utdelingen skulle skje. Derfor måtte vi være kreative. Med svært god hjelp fra Håvard Engen fikk vi smuglet krabbekloen ut til Smøla. Selve tildelingen ble gjort med direktesending hvor deltakerne på årets Krabbefest på Skansen kunne følge med på at Håvard delte ut prisen på vegne av styret.

Vi gratulerer Frode Vassenden med Krabbeklo!

 

På vegne av styret i TKK,

Chris Thomas, leder

Foto: Hilde Mailen Domaas