Padleforbundet vil gjenta suksessen fra i fjor og holder gratis aktivitetslederkurs i livredning for 2-3 personer i hver klubb. Slik kan du melde din interesse.

I 2022 gjennomførte Norges Padleforbund 6 grunnkurs, 3 førstehjelpskurs og 3 aktivitetslederkurs Livredning for medlemmer av NPF. Dette resulterte i 47 nye aktivitetsledere i Livredning fordelt rundt i klubbene. Forbundet fortsetter å satse på livredningsstigen, og tilbyr også i år gratis Aktivitetslederkurs i Livredning Ute for å hjelpe oss til å bli kapable til å holde egne kurs og dermed øke sikkerheten i klubben. 

Kursene tilbys til 2-3 ressurspersoner i TKK.

Følgende kurs tilbys gratis til to til tre deltakere fra hver klubb og må tas i denne rekkefølgen for å bli aktivitetsleder:

1) Grunnkurs Livredning Ute (16 timer)

2) Førstehjelpskurs (12 timer)

3) Aktivitetslederkurs Livredning Ute (16 timer)

Kursene vil arrangeres regionsvis. Valg av kurssted blir annonsert etter at NPF har fått oversikt over interessen. Får vi tak i 10 personer fra klubbene i og rundt Trondheimsfjorden vil forbundet se på å arrangere eget kurs akkurat her. Reiseutgifter til eventuelt kurssted dekkes av den enkelte deltager/klubb.

Les mer om Livredningskurs ute her:

Grunnkurs: 19. – 20.8 (Nord- eller Midt-Norge) 

Aktivitetslederkurs: 9. – 10.9 (Nord- eller Midt-Norge) 

(Førstehjelpskursene blir annonsert senere. Redningsselskapet holder kurset, så det er mulighet for at det blir på Skansen.) 

Jeg er interessert! Hva gjør jeg nå?

Dersom du oppfyller kriteriene under og er motivert for å gjennomføre kurset / kursene, kan du melde din interesse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 20.juni. Får vi flere enn tre på lista, vil styret forsøke å plukke ut deltakerne ut i fra deres tidligere bidrag til klubben.

Kriterier:

  • Medlemskap i TKK
  • Har faktisk anledning til å reise til og delta på alle kursene man har behov for (som er annonsert med dato).
  • Ønsker å holde grunnkurs Livredning for medlemmer i TKK i 2023 eller 2024.

Medlemmer i alle grener er like aktuelle.

Meld interesse ved å sende følgende til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.:

  • Navn
  • Våttkortnummer
  • Epost
  • Mobil
  • Våttkortnivå

Bilde i saken: Padleforbundet