Er du mellom 11 - 15 år og har lyst til å lære å padle raske kajakker? Da er dette kurset for deg!

I Trondhjems Kajakklubb har vi en egen gruppe for flattvannspadling og vi ønsker å rekruttere flere yngre padlere til klubben. Derfor arrangerer vi dette kurset for barn og ungdom sammen med våre venner i Malvik IL Padling. Du trenger ingen padleerfaring, men det er viktig at du kan svømme. Foresatte bør være tilstede og de kan, hvis de ønsker det, padle sammen med oss.

Når:

Alternativ 1: Søndag 11. juni kl. 11 -15 (informasjon og påmelding)
Alternativ 2: Søndag 18. juni kl. 11 -15 (informasjon og påmelding)

Varighet: 4 timer

Hvor: Stavsjøen i Malvik (google maps)

Pris: 500,-

Klær: Kle deg etter været. Er det litt kjølig anbefaler vi tettsittende
ullundertøy (ull holder godt på varmen, også når det blir fuktig). Husk å ha
med tørt skiftetøy.

Utstyr: Vi (TKK og Malvik IL) stiller med kajakk, vest og åre.

Kursinnhold:

På kurset lærer du å padle gjennom å ha det gøy på vannet. Du får prøve ulike flattvannskajakker og lærer hvordan man manøvrerer under ulike situasjoner. Vi håper at dette gir motivasjon for å bli en del av flattvannsgruppa for juniorer i Trondheim og at du ønsker å fortsette med padling.

Etter gjennomført kurs og med medlemskap i Trondhjems Kajakklubb (50kr per år for barn og ungdom) er du kvalifisert til å låne kajakk sammen med aktivitetsleder, og delta på klubbens ukentlige treninger, hvor du også kan du også låne kajakk gratis.

NB!! Ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

Du kan nå Flattvannsjef Fernando på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil 454 12 494