Vi leter etter kandidater til kasserer (styremedlem), websjef og valgkomite. Noe for deg?

Det er straks klart for årsmøte og dermed valg av diverse verv. Valgkomiteen har funnet kandidater til de fleste roller, men det er fortsatt noen ledige. Har du lyst å bidra for TKK i en av rollene?

Ta kontakt med sittende valgkomite ved Per-Erling Movik eller TKKs leder på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å melde interesse eller få mer informasjon.

Kasserer:

Kasserer er styremedlem og velges på årsmøtet. Oppgavene er hovedsaklig å betale regninger, sende en og annen faktura og lage noen rapporter til regnskapet. Vi benytter regnskapsprogrammet Tripletex. Vi mottar rundt 5 bilag i uka, som skal godkjennes og betales. Vi benytter regnskapsbyrå til bilagsføring. Ellers deltar man i styremøter og utfører diverse oppgaver som følger av det styret jobber med til enhver tid.

Websjef:

TKK har nylig byttet til Joomla publiseringsløsning og oppgaven er å vedlikeholde nettsiden og publisere noe innhold. Websjefen administrerer også Google Workspace, som TKK bruker til epost, fillagring og lignende. Websjefen administrerer også klubbens Facebook- og Instagramkonto.

Valgkomite:

Vi trenger kandidater til valgkomiteen!! Leder, to medlemmer og varamedlem. Her kan du bruke ditt nettverk og sosiale kompetanse til å finne riktige kandidater for fremtidens TKK. Styret vil for årsmøtet foreslå en vesentlig reduksjon av antallet roller som skal velges på årsmøtet, og om årsmøtet godkjenner det vil det bli mer overkommelig i fremtiden. I det nye forslaget vil valgkomiteen behøve å konsentere seg om styremedlemmer på valg, kontrollkomite og lederverv for padlegrenene (havsjef, elvesjef, polosjef, flattvannsjef og juniorsjef). Styret vil utpeke alle roller i administrasjonen, samt evt vara utenfor styret.

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål!